Per Aarsleff Holding A/S er et aktieselskab, og vi er derfor afhængige af en god relation til vores aktionærer. Derfor har vi på disse sider samlet information, der giver dig som aktuel eller potentiel investor et indblik i selskabets finansielle udvikling.

Status for Aarsleff-koncernen
Omsætningen i Aarsleff var i regnskabsåret 2022/2023 på 20 milliarder kroner. EBIT blev 1.078 millioner kroner mod 727 millioner kroner året før.

Antal medarbejdere i 2022/2023 var 8.800. Heraf var 3.400 ingeniører, teknisk og administrativt personale, mens 5.400 var timelønnede medarbejdere.

Vi kommunikerer med vores investorer
Aarsleff benytter Aktionærportalen fra Computershare A/S til at kommunikere med navnenoterede aktionærer. Hvis du er registreret i systemet, sender vi dig den ønskede information pr. e-mail. Du kan modtage:

  • indkaldelse til generalforsamling
  • besked, når årsrapporten er tilgængelig på hjemmesiden
  • selskabsmeddelelser og kvartalsrapporter.

Tilmelding til Aktionærportalen er forbeholdt navnenoterede aktionærer i Per Aarsleff Holding A/S.

Ønsker du at registrere dig, kan du benytte NemID eller få tilsendt et brugernavn og password. Det er aktionærens ansvar at sikre, at e-mailadressen i Computershare A/S’ system er korrekt. Ligeledes er det aktionærens ansvar at have tilstrækkelig ledig kapacitet i mailboksen til at modtage information.

Link til aktionærregistrering på Aktionærportalen
Link til kursinformation på Nasdaq Copenhagen A/S