Er der utætte spildevands- eller regnvandsfaldstammer i din ejendom? En utæt faldstamme kan give fugt i vægge og frostsprængninger i facader.

Mange tror, at faldstammerenovering er lig med store og til tider uforudsigelige udgifter, fordi faldstammerne ofte er bygget ind i vægge og bærende konstruktioner. Men sådan behøver det ikke være.

Minimalt indgreb med strømpeforing
Aarsleff har stor erfaring med at foretage renoveringen i den gamle faldstamme – ofte uden nedbrydning af vægge, fjernelse af skabe eller omlægning af eksisterende installationer. Vi benytter i stedet en strømpeforing, som sikrer en ukompliceret og hurtig renovering med minimale gener for ejendommens beboere.

Til alle faldstammetyper
Stort set alle typer af faldstammer kan renoveres med strømpeforing. Strømpen indføres i det defekte rør enten fra taget eller kælderen gennem det eksisterende rørsystem. Den ligger herefter som en slidstærk foring inde i det gamle rør.

Den unikke strømpeforingsløsning fungerer ikke kun til selve faldstammen – den kan også anvendes i afgreninger til toilet og gulvafløb, køkkenvask og håndvaske. Aarsleff strømpeforer som oftest både faldstamme og afgreninger, og vælger du den komplette udførelse, medfølger der 15 års produktgaranti.

Vi informerer alle beboere
Aarsleff sørger altid for, at beboerne ved, hvad projektet indebærer. Alle spørgsmål vedrørende adgang til lejemål bliver besvaret gennem det informationsmateriale, vi sender rundt til beboerne.

Hvordan foregår en strømpeforing i bygninger?
Se film om Aarsleff Strømpeforing af afløb i bygninger