Velfungerede kloaksystemer er uundværlige, uanset om man er privat boligejer, boligforening, forsyningsselskab, industrivirksomhed eller offentlig institution. Mange oplever desværre problemer med tilstopning, lugtgener og rotter, og det er alt sammen indikation på, at kloakledningerne er beskadigede, nedslidte og utætte – de kalder på fornyelse.

Forandringer i klimaet med kraftige regnskyl til følge sætter samtidig kloaknettet under pres, ligesom utætte spildevandsledninger udgør en stor miljørisiko. Udfordringer, som alle ledningsejere – og især forsyningsselskaber – må forholde sig til. Læs mere om dette under Klimatilpasning og Miljø.

Nyt liv til kloakrøret i én arbejdsgang
Hos Aarsleff har vi markedets bredeste palet af metoder til kloakrenovering – og vi vælger altid den bedst egnede løsning til opgaven. En af de ofte benyttede metoder til rørfornyelse, som vi selv har udviklet og forfinet gennem snart 40 år, er Aarsleff Strømpeforing. Strømpeforing foregår ganske enkelt ved, at vi krænger en blød polyesterstrømpe ind i det utætte rør. Strømpen, som hærder på kort tid, ligger nu som et nyt, slidstærkt rør inde i det gamle. Og levetiden er lang – op til 100 år.

Strømpen fremstiller vi på vores egen fabrik i Aarhus efter specifikke mål og dimensioner, afhængig af tryk fra grundvand, jordlaster og trafiklast. Vi fremstiller i alle længder, dimensioner og godstykkelser. Strømpen kan sammensyes, så ledningsstræk med forskellige dimensioner kan fornyes i én arbejdsgang. Vi kan på den måde forny adskillige hundrede meter ad gangen.  Men vi fornyer selvfølgelig også de små og mere komplicerede ledningsstræk under bygningerne.

Hurtig udførelse og minimale gener
Da en strømpeforing er en forholdsvis hurtig operation, minimeres den tid, hvor kloakanlægget er ude af drift. Metoden er samtidig opgravningsfri. Tilsammen giver det færre forstyrrelser og gener for de berørte beboere i en ejendom eller for medarbejdere og produktion i din virksomhed.

Lad Aarsleff Rørteknik udføre opgaven og få sikkerhed for høj kvalitet
Som kunde skal du sikre dig, at en strømpeforing udføres korrekt og i den samme høje kvalitet hver gang. Vælger du Aarsleff, som er optaget i Kontrolordning for ledningsrenovering, er du sikret en minimumskvalitet, der opfylder ordningens høje standarder.

Hvordan foregår en strømpeforing egentlig?
Se film om Aarsleff Strømpeforing med LED-hærdning

Har du brug for at se udbudsbeskrivelser vedrørende gravitationsledninger?
Find materiale på www.aarsleffpipe.dk   

Repræsenterer du en boligforening og ønsker flere oplysninger om fordelene ved et vedligeholdt afløbssystem? Kontakt os i dag for at få en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Se her, hvem du skal kontakte for at høre mere om kloakrenovering.

Relaterede dokumenter