12.10.2015 - Selskabsmeddelelse

Betinget aftale om overtagelse af Hansson & Knudsen A/S

Per Aarsleff A/S har indgået aftale om at overtage alle aktierne i bygge- og anlægsfirmaet Hansson & Knudsen A/S i Odense. Overtagelsen omfatter Hansson & Knudsen A/S med datterselskaberne Håndværkergården A/S i Odense, PH-Byg Faaborg A/S og Johan C. Nielsen A/S i Sønderborg.

Hansson & Knudsen udfører nybyggeri, renovering og bygningsvedligeholdelse primært på Fyn, i Trekantområdet og i Sønderjylland. Hansson & Knudsen er i vækst og omsatte i 2014 for i alt 742 millioner kroner og beskæftigede 419 medarbejdere. Resultatet var 32 millioner kroner før skat. Gennem de seneste år har Hansson & Knudsen haft stigende aktivitet inden for boligrenovering med større kontrakter i Odense, Fredericia, Aarhus, Aabenraa og Korsør.

Den administrerende direktør Povl Christensen fortsætter sammen med den øvrige ledelse i det nye ejerskab. Det er hensigten, at Hansson & Knudsen skal fortsætte sine aktiviteter fra sin egen adresse, og at firmaets særlige kompetencer inden for byggeri skal videreudvikle sig som et selskab i Aarsleff-koncernen.

Aarsleff har i forvejen byggerelaterede aktiviteter på Sjælland og arbejder med landsdækkende bygningsinstallationer gennem dattervirksomheden Wicotec Kirkebjerg A/S.

Administrerende direktør Povl Christensen udtaler: ”Vi er glade for at blive en del af Aarsleff-koncernen med de muligheder, der opstår for at fastholde og videreudvikle den positive udvikling, Hansson & Knudsen har gennemgået i de senere år. Selskabets ledelse ser meget positivt på den nye ejerstruktur”.

Overtagelsen forudsætter konkurrencemyndighedernes godkendelse.