Pælefundering

– Fundamentet for et sikkert byggeri

Aarsleff er Nordeuropas førende specialentreprenør inden for fremstilling af og fundering med piloteringspæle.

Vi designer, fremstiller, installerer og tester præfabrikerede jernbetonpæle til fundering af alle former for bygnings- og anlægskonstruktioner.

I Aarsleffs projekter trækker vi på en mangeårig erfaring i vurdering af rammeforhold og ramning af jernbetonpæle. Det gør os til en stærk partner – også i de helt store byggerier og under svære geologiske forhold.

Høje miljøkrav til støj og vibrationer
Aarsleff er førende på markedet inden for udvikling af  støj- og vibrationssvage metoder. Vi arbejder løbende med at udvikle metoder og udstyr, som tager miljømæssige hensyn til støj og vibrationer. Vi tilbyder blandt andet rammearbejde udført med effektive, støjdæmpede hamre.

Vi producerer pæle på egne fabrikker
Aarsleff arbejder målrettet på at industrialisere og standardisere en række funderingsprodukter. Derfor har vi egne pælefabrikker i Danmark, Sverige, England, Polen og Tyskland, hvor vi producerer jernbetonpæle.

Vores automatiserede produktionssystemer sikrer, at vores kunder kan producere ensartet og høj kvalitet til lavest mulige pris.

Dag til dag-levering
Alle vores fabrikker er lagerførende med en stor volumen. Derfor kan vi næsten altid levere præfabrikerede jernbetonpæle fra dag til dag. Det giver dit byggeri en stor fleksibilitet. 

 

Relaterede referencer